The Shamefacedly Sustaining Anti-Semitism - No More One More Time

Trevligt med jobbet

Posted March 22, 2017, 9:12 p.m. By mypinkrainbow Tags: Jobb

Det kan vara kul att hitta på något med dom på jobbet, ja det kanske är dags att åka på konferens i värnerborg ? Ja det kanske är dags att hitta på något kul så att man får lite mer energi och får mer gjort på jobbet.
När det kommer till jobbet så är det ju lätt så att man bara har att göra med problem och andra saker och då kanske det till slut känns väldigt tråkigt, och då kan det vara bra att ta med företaget på en liten resa så att det blir lite mer go.

Finns många olika alternativ

Ja det finns en hel del saker som man kan ta sig för och hitta på och det är väl kul att det finns så mycket som man kan välja på. Det är ju bra om man kollar runt lite och ser vad dom på jobbet skulle uppskatta och sen försöka få till något av det. Men det är bra att se till att välja något som alla känner sig bekväma med så att ingen känner sig utanför eller på något sätt.
Ja så det kan vara bra att kolla runt förs och fråga vad dom skulle vilja göra så att alla känner att dom är delaktiga och kan vara med och berätta hur dom känner och vad dom skulle uppskatta att man hittade på.
Men det är kul att det finns så mycket man kan göra och det behöver inte bli dyrt heller, man kan välja något enkelt men som ändå gör att det blir en trevlig stund tillsammans och att man kan hitta lite ny energi och ta med sig till jobbet sen.
Ja det är bra att göra det i mellan åt så att det är bra stämning på jobbet och att alla känner att dom känner sig uppskattade på jobbet.